Hvorfor vælge os?
JIXIANG CONNECTOR FOKUS PÅ 4 HOVEDSTANDARDER.

Kvalitet
JIXIANG Products' ry for kvalitet strækker sig over mere end fem års drift, men vi stræber konstant efter at opnå endnu bedre resultater for vores kunder hver dag.


Gennem vores dedikerede kvalitetsafdeling og under vejledning af en lean six-sigma ‘master black-belt’ leverer vi vores 2-årige kvalitetsstrategi; at planlægge vores kunders fremtidige behov og sikre, at vi fortsat opretholder et højt kvalitetsniveau på alle områder af forretningen.


I 2010 opnåede vi ISO 9001, og dette er blevet valideret hvert 3. år siden da, inklusive vores nuværende validering til ISO 9001: 2016 i februar 2017. For nylig har vi lagt mere vægt på miljøbeskyttelse. Rohs certifikat er godkendt.


At opnå globalt anerkendt certificering giver ikke kun JIXIANG en streng struktur for kvalitet inden for vores operationer; det giver kunder og leverandører uafhængig sikkerhed for, at JIXIANG er en organisation af høj kvalitet.


·Vedligeholdelse af vores virksomhedsledelsessystem i overensstemmelse med kravene i ISO 9001 2016.
· Brug passende messing- og nylonmateriale for at reducere forureningen.
·Udførelse af gennemgange af månedlige procesmålinger såsom økonomisk analyse og marketinganalyse.
· Analyse og sporing af kundefeedback og -tilfredshed på regelmæssig basis



Tilpasning
JIXIANG som producent har vi dedikeret os til at gøre kunderne tilfredse med vores kabelforskruninger. Strengt i henhold til kundernes tilbudte tegninger, tilføj nogle forslag, der gør produkter mere egnede til applikationen. For at vinde kundens tillid og hjerte er det nødvendigt at revidere tegninger og fremstille prøver fra begge sider. Efter at have tjekket et par gange og bekræftelse fra kunder, starter vi masseproduktion. Ofte uploader produktionsinformation til kunder og løbende følger op.


·I henhold til kundernes ønsker, gør tegningen præcis.

·Tjekker prøver med kunder, indtil begge sider er enige om.
· At følge op med kunderne, efter at de har modtaget produkterne.
· Analysere feedbacks og forbedre os selv.



Miljø
Da folk er bevidste om vigtigheden af ​​miljø, er vi nødt til at beskytte vores miljø, som vi lever og arbejder i, og vi er forpligtet til at minimere indvirkningen af ​​vores operationer på lokalt niveau.


Vores årlige miljømål og -mål udvikles som en del af vores proces med løbende forbedringer og overvåges på månedsbasis. Dette omfatter energieffektivitet, affaldsminimering, ressourceeffektivitet og genanvendelse samt eventuelle miljørisici forbundet med vores arbejde. Alle dele af vores virksomhed er udfordret til at nå disse mål.


·Implementering af genbrugsspande omkring nøgleområder i virksomheden

· Regelmæssig papirmakulering for at bortskaffe papiraffald på en ressourcestærk måde
·Minimering af energispild gennem forbedret LED-belysning på kontorer
·Reduktion af vandspild gennem implementering af et nyt vandfiltreringssystem



Levering
JIXIANG lover vores kunder en hurtig levering. Vi vil fremskynde vores produktion, men stadig bevare kvaliteten for at imødekomme vores kunders presserende behov.


Normalt, for små ordrer, 3 hverdage eller mindre kan vi levere varerne. Hvis mængden er stor, vil det tage os omkring 15-20 arbejdsdage at producere. Ekspres, forsendelse eller luftvej, det er op til kunderne.


·Lever varer hurtigst muligt med stadig høj kvalitet.
· Forskellige transportmåder er tilgængelige.